Prenumerera på matcherna i din kalender

[desktop]Håll koll på ditt favoritlags matcher i Superettan eller alla lags matcher i Superettan genom att prenumerera på kalendrarna från superettan.se. Lägg in prenumeration i ditt kalenderprogram med länkarna nedan och du har koll på när ditt lag spelar och får automatiskt alla matchändringar så snart vi registrerat dom.

Alla matcher i SuperettanKalender för IK BrageKalender för Landskrona BoISKalender för Skövde AIKKalender för Västerås SK FKKalender för Dalkurd FFKalender för AFC EskilstunaKalender för Halmstads BKKalender för IF BrommapojkarnaKalender för Norrby IFKalender för Trelleborgs FFKalender för Örgryte ISKalender för Östers IFKalender för Örebro SKKalender för Jönköpings Södra IFKalender för Utsiktens BKKalender för Östersunds FK

Så här gör du för att prenumerera på kalendern i några vanliga kalenderprogram:

Googlekalendern
Logga in på din Google kalender och klicka sedan på ”Lägg till” och välj ”Lägg till webbadress”. Skriv sedan in URLen ovan antingen till ditt lags matcher eller till alla matcher och klicka på ”Lägg till kalender”

iPhone och iPad
Gå in på den här sidan med din iPhone och klicka på länken till den kalender du vill prenumerera på. Klicka sedan på Prenumerera i den dialogruta som kommer upp.

Android
För att kunna prenumerera på en kalender i Android så måste det ske via din Google kalender. Se instruktionerna för Googlekalender ovan.

Outlook
Har Du Outlook installerat så klicka på länken till den kalender du vill prenumerera på. I dialogrutan som kommer upp väljer du ”Skicka till Outlook” och trycker OK för att sedan inne i Outlook bekräfta att Du vill prenumerera på kalendern.

iCal
Har du iCal på datorn så räcker det med att klicka länken En ruta kommer då upp där Du klickar på Prenumerera.[/desktop]
[mobile][es_icalteams_mobile][/mobile]